با مدد الهی و عنایت ولی عصر (عج) به مناسبت شهادت حضرت زینب (س) دور هم جمع شدیم و مراسمی برپا کردیم. در این گزارش این مراسم را از جهات تصویری، متنی، ویدیویی و صوتی مورد بررسی قرار می دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.

ابتدای کار به معرفی عوامل اجرایی این مراسم می پردازیم. برای تمامی این عزیزان و خانواده های گرامی شان آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون داریم.

  • پیش منبر: کربلایی مهدی خدادادی
  • سخنران: استاد امیر علیپور
  • مداحان: کربلایی امیر فلاحتی، کربلایی محمد چلیپا

گزارش تصویری:

گزارش متنی:

(سخنان ارزشمند استاد امیر علیپور در مراسم شهادت حضرت زینب (س) )

به جز شهادت امام حسین (ع) در روز دهم محرم، بقیه ایام دارای چند قول هستند. شیعیان برای اینکه بی احترامی نشود؛ تمامی این مناسبات را مراسم می گیرند. در واقع اصلا مهم نیست که در چه روزی شهادت اتفاق افتاده است. امروز چه ایرادی دارد راجب حضرت زینب (س) صحبت کنیم.

دو علت ارزش گذاری

ما در این دنیا به دو علت افراد را گرامی می داریم. اولین علت ویژگی ذاتی افراد هست و دومین علت هم کارهایی هست که خود فرد انجام می دهد. در بی جانها هم این ارزش گذاری را داریم. مثلا طلا از نقره ارزش بیشتری دارد. طلا خودش کاری نکرده است و ارزشش ذاتی می باشد. در انسان ها ارزش ذاتی مانند قیافه زیبا و هیکل خوش فرم هست.

بهترین خانواده دنیا

کدام خانومی را می شناسید که در همچین خانواده ای بزرگ شده باشد. سه امام، یک پیغمبر و برترین بانوی عالم در این خانه بودند.ما هایی که در خانواده های شیعه مذهب متولد شدیم؛ دارای ارزش ذاتی شدیم. بپذیریم که تولد در خانه امیرالمونین (ع) و فاطمه زهرا(س) فضیلت هست دوستان.

خداوند از طلا ها توقع بیشتری دارد. سادات به خودشان ببالند. خداوند برای سید ها به دلیل داشتن ارتباط خونی با اهل بیت احترام ویژه ای قائل می باشد.

مقام ها را پایین نیاوریم.

یکی از اساتید ما که چند روز پیش به رحمت خدا رفت؛ این روایت را بازگو کردند. مرکب قلم افراد عالم که یک مطلب علمی می نویسد از خون شهدا برتر هست. این روایت را شیعه و سنی نقل کرده است. یک سری افراد می آیند و مقایسه می کنند که جایگاه علمای شیعه از حضرت ابوالفضل (ع) بالاتر هست. حضرت عباس را تا حد یک آدم عادی پایین نیاورید. شرایط برای حضرت (س) زینب هم به همین شکل هست.ایشان به سئوالات زنان هم سایه جواب می دادند.

عقیله بنی هاشم

عبدالله بن عباس پسرعموی پیامبر (ص) هستند. در زمان شهادت پیامبر(ص) ایشان سیزده سال سن داشتند. اهل سنت ایشان را بزرگ ترین مفسر قرآن می دانند. لقب وی دانشمند امت می باشد. این آقا زمانی که از بانو یاد می کند از ایشان به عنوان عقیله بنی هاشم یاد می کند.

عقل یک مفهوم کلی هست ؛ که علم را نیز در بر می گیرد. زمانی که می گوییم فردی عاقل هست؛ منظورمان این نیست که می تواند 4 تا مسئله ریاضی را حل کند، منظورمان خیلی بالاتر هست.

ارزش وجودی این بانو

الحمدالله که همه ی ما می دانیم ایشان چه کار ارزشمندی کردند. یکی از کتاب هایی که به تازگی اهل سنت منتشر کرده؛ زینب کبری سیدة المظلوم نام دارد. زمانی که این کتاب را به من معرفی کردند؛ تعجب کردم. نمی شود که آنها به خلیفه و دین خود پشت کنند. مقدمه کتاب را باز کردم و خواندم.

چنین نوشته بودند که اصلا زینب کبری (س) اصلا در واقعه کربلا حضور نداشتند.!!! ما از حضور ایشان روایات قوی و متواتری داریم. نمی شود در روز گفت الآن شب هست.خدا را شاکریم که از کودکی تاریخ درست را به ما گفتند.

مادر مادری می کند.

حضرت زهرا (س) در روز قیامت تا همه محبان و دوستداران را نجات ندهد؛ خودش وارد بهشت نمی شود. برای اهل بیت کار کنید تا بخرند شما رو.

گزارش ویدیویی:

گزارش صوتی

فهرست